Alfa-kinesiologi

Behandling af årsagen bag symptomerne


Årsagen til mange vedvarende gener er stress i hjernen,

i den del som hedder amygdala.

Derfor kan både  stress, allergi, angst, og fobi mm almindeligvis afhjælpes ved at aflaste amygdala.Stress og allergi mm sætter sig i amygdala. Den overtager den ubevidste mentale styring af kroppen. Kroppen arbejder dagen lang for at helbrede sig selv for skader, som vi påfører den, men til tider skal vi bede den bruge en anden form for opmærksomhed, for at den kan klare det.


Med Alfa-kinesiologi ændres kroppens perspektiv på det, der generer. Det kan ofte løsne knuden.

Langt de fleste klienter får løst deres problem på ganske få behandlinger.


Lad mig give et eksempel på en alfa-kinesiologisk behandling af allergi.

En voksen klient med græsallergi kommer ind i klinikken. Vi starter med at søge efter, hvornår allergien opstod. Det kan man finde ud af med en kinesiologisk test. Klienten har oplevet blomstrende græs mange gange, men amygdala husker meget vel at han faldt af gyngen som 3-årig, da græsset blomstrede.


Dette chok blev lagret i amygdala, som er dannet for at reagere følelsesmæssigt. I evolutionen blev amygdala udviklet længe før, vi fandt på at lave en gynge, - så amygdala kan ikke opfatte, hvad en gynge er. Den kobler chokket fra faldet til det blomstrende græs, som "jo må være farligt". - Derved danner hjernen en  indlært betinget refleks  -  (Pavlovs udtryk fra hans arbejde med hundene).


Med Alfa-kinesiologien kan opmærksomheden på græsset flyttes fra amygdala op i pandelapperne, som ikke kan reagere følelsesmæssigt, -  de er skabt til at forstå rationelt. De spørger ”hvorfor skal græs dog være farligt – lad nu være med at tro på det”. De ser det blomstrende græs med rationelle øjne.


Når amygdala således slipper opmærksomheden og lader pandelapperne overtage, udebliver den allergiske reaktion.


Erfaringerne med Alfa-kinesiologien viser, at allergiske reaktioner er følelsesmæssige flugtreaktioner, og at en aflastning af amygdala er nok til, at man ikke reagerer allergisk mere.


På samme måde behandles stress, eksamensangst, ubehag ved bestemte personer o.lign. eller muskelsmerter, herunder musearm og golfarm eller en gammel muskelspænding fra et fald, eller en forstrækning. Så længe det har sat sig som et følelsesmæssigt traume, for nu at bruge det ord, som amygdala husker, behandles det på lignende måde.


Behandlingen er medicinfri, og du er helt vågen og kan deltage i en almindelig samtale under behandlingen.Har du sådanne gener, eller noget der ligner,

så ring og bestil tid på  tlf 4234 0356


Nogle allergi-behandlere, som bruger Alfa-kinesiologi, er samlede på  www.allergicare.dkHer kan du se, hvornår der er pollen:  Astma og allergi forbundets pollenkalender.